OD BULIĆA ZA ANU KROV NAD GLAVOM! Aca rešava stambeno pitanje Ćurčićevoj i deci, pa poslao poruku Zvezdanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:13

OD BULIĆA ZA ANU KROV NAD GLAVOM! Aca rešava stambeno pitanje Ćurčićevoj i deci, pa poslao poruku Zvezdanu

Obnovili vezu posle toliko godina.

Biznismen Dragan Aca Bulić izjavio je da će svojoj aktuelnoj partnerki i životnoj ljubavi, Ani Ćurčić kupiti stan.

Bulić je obećao da će svojoj velikoj ljubavi obezbediti krov nad glavom, koji joj je, prema njenim rečima, prokockao bivši vanbračni partner Zvezdan Slavnić.

Aca i Ana su držali zajednički lajv na Instagramu, i tom prilikom su odgovarali na pitanja fanova, ono što ih je zanimalo jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anino stambeno pitanje i da li će ga Bulić rešiti.

- Ne! Naravno da nisam sa Acom da bih rešila stambeni problem. Važna je ljubav, pustite kvadrate! Još ne živimo zajedno, ima vremena. Moja deca su oduševljena što sam s njim. Imam podršku svih bliskih ljudi. Mnogi su navijali za našu ljubav - rekla je Ćurčićeva, na šta je Bulić dodao:

- Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite - rekao je Aca, a na lajvu su odmah počeli da se nižu komentari da će to sigurno biti neki dobar i luksuzan stan.

Bulić se potom osvrnuo i na Zvezdana, i Anđelu Đuričić, ali i na Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja nije podržala njihovu vezu.

- Zvekiju, Anđeli i Mileni želim sve najbolje. Neću nikog da hejtujem. Ana i ja želimo da širimo samo ljubav. Ne zanima nas šta ko misli, gledamo samo sebe i svoj život. Ana sad treba da se psihički i fizički odmori od Zadruge i ide napred.

Dotakli su se i teme njegove veze i da li je istina da je Ćurčićeva rasturila taj odnos kada je izašla iz Zadruge 6.

- Raskinuo sam sa devojkom tri meseca pre 'Zadruge', ali sam pričao da sam zauzet jer nisam hteo da otkrivam detalje. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše mišljenje. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ostali smo u dobrim odnosima. Slobodan sam čovek, nikoga nisam prevario ili ostavio. Ana i ja smo obnovili ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Nikad nije ni prestala, žar je uvek bio tu - objašnjava Bulić i dodaje da će mu ovo leto proći radno:

- Nećemo ići na more, jer imam mnogo obaveza u prestonici. Ako Ana bude želela da negde otputuje sama ili sa decom, ima moju podršku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.