Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 07:57

ACA BULIĆ KUPUJE ANI ĆURČIĆ STAN Zvezdan Slavnić joj prokockao krov nad glavom, a sad dobija novi: "NAŠA LJUBAV JE NIKAD JAČA"

Biznismen Aca Bulić izjavio je da će bivšoj zadrugarki i svojoj sadašnjoj partnetki Ani Ćurčić da kupi stan. Bulić je obećao da će svojoj velikoj ljubavi obezbediti krov nad glavom, koji joj je prokockao bivši muž Zvezdan Slavnić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD BULIĆA ZA ANU KROV NAD GLAVOM! Aca rešava stambeno pitanje Ćurčićevoj i deci, pa poslao poruku Zvezdanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Obnovili vezu posle toliko godina...Biznismen Dragan Aca Bulić izjavio je da će svojoj aktuelnoj partnerki i životnoj ljubavi, Ani Ćurčić kupiti stan...Bulić je obećao da će svojoj velikoj ljubavi obezbediti krov nad glavom, koji joj je, prema njenim rečima, prokockao bivši vanbračni partner...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.