OCA NEMAM, DRUG MI SE OBESIO! Teška tragedija obeležila život zadrugarke - sve se desilo pred ulazak u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 08:03

"OCA NEMAM, DRUG MI SE OBESIO!" Teška tragedija obeležila život zadrugarke - sve se desilo pred ulazak u rijaliti

Ovo ju je potpuno promenilo!

Luka Majčica i Anastasia Okolišan su se noćas tokom žurke muvali, a pali su i prvi poljupci na imanju. Njih dvoje su poveli ozbiljan razgovor o njihovom odnosu i planovima za budućnost. Anastasia je podelila sa Lukom svoju tragičnu životnu priču.

- Ja sam ušla s*ebana, oca nemam, drug mi se obesio, drugarica je poginula u saobraćajnoj nesreći. Davali smo krv i nije uspela da preživi. Sve se to dogodilo pre godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana i borim se. Onda sam se preselila u Pančevo. Pred ulazak ovde se ponovo nešto dogodilo, ali već je bilo kasno jer sam već potpisala ugovor - rekla je Anastasia.

- Ne pričaj dalje, sklopiće se sve. Ja mogu da te saslušam, ako želiš da se to sazna. Je l' ti želiš da mi nemamo ništa, a da se ja posvetim tebi sve dok sam ovde da ti bude bolje. Ne želim da se osećaš opterećeno od strane mene - rekao je Luka.

- Oni unutra će me opteretiti, ne ti - rekla je Anastasia.

- Anastasia oni će te svakako opteretiti kao i mene. Čuješ li da je nešto bilo napolju hoćeš li pobeći od mene? - pitao je Luka

- To je bilo, to nije sad - rekla je Anastasia.

- A ja ti neću spomenuti za ništa i nikoga, nismo u vezi definitivno. Radi šta god želiš i kako misliš da ti je najbolje. Nemoj ni ti meni reći ništa ako uradim nešto. Ako nismo ništa onda nismo, ako jesmo jesmo. Ja ću uvek biti uz tebe, ali ti mene sto posto ne razumeš - rekao je Luka.

- Strašno, šokirana sam - rekla je Anastasia.

- Nemoj bolan plakaću ja, kako možeš biti šokirana - rekao je Luka.

Snimak pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.