OBRT UOČI KIJINOG ROĐENDANA: Luna uradila OVO, što je Slobu IZBACILO IZ TAKTA! Krste se i levom i desnom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT UOČI KIJINOG ROĐENDANA: Luna uradila OVO, što je Slobu IZBACILO IZ TAKTA! Krste se i levom i desnom

Uh.

Kristina Kockar je tačno u ponoć proslavila svoj rođendan. Zadrugarka je bila presrećna zbog iznenađenja koje joj je od svega srce priredio Veliki šef, a njena porodica i obožavaoci poslali su joj niz poklona i čestitki koje nije očekivala u toliko velikom broju.

Slobodan Radanović učinio je sve da ovo bude njena noć za pamćenje, a kamere su zabeležile njegovu posvećenost prema svojoj supruzi Kiji.

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Otpašće vam VILICA kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

Kako zbog toga nije primetio da njegova sada već bivša devojka Luna Đogani sedi sama, on je posle izvesnog vremena prišao da je upita zbog čega je neraspoložena, a ona mu je ukratko odgovorila.

- Ne želim da kvarim rođendan - rekla je Luna, nakon čega se Sloba samo prekrstio, pa je napustio prostoriju i više joj nije prilazio.

To je dalo novi obrt u njihovom odnosu, jer ga je totalno udaljila od sebe. Lunina razočaranost u sve što je videla bila je očigledna, a na koji način mu je ovo rekla pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.