OBRATIO SE DIREKTNO U KAMERU: Lazar Čolić Zola je žrtva manipulacije - laži i kontradiktornosti su OTKRIVENE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 09:15

OBRATIO SE DIREKTNO U KAMERU: Lazar Čolić Zola je žrtva manipulacije - laži i kontradiktornosti su OTKRIVENE?!

Pojedini su ga sažalili...

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane.

Ivana Ina Rajzinger oglasila se nakon nekoliko nedelja od famoznog porođaja, te je prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spekulacije o navodnom očinstvu Lazara Čolića Zole.

- Zoli je stigla poruka od Ine Rajzinger: ''Bilo mi je žao zbog nekih stvari, došla sam u Bosnu da popričamo. Posle nekih stvari više nemam tu potrebu'' - pročitala je Ivana.

- Ne kapiram o čemu se radi, da li je željna medija. Ako sam otac, onda stojim iza toga, neka kaže. Ljudi su počeli da mi se sprdaju - rekao je Zola.

- Zašto oštro ne demantuje da dete nije tvoje? - upitala je Ivana.

- Mislio sam da joj je možda glupo, ili da ima strah od nečega. Ja sam joj napisao: ''Ina, je l' si se stvarno porodila, nismo na televiziji, nisu to male stvari''. Ona mi je rekla da joj se ne obraćam, da ima dečka kao i da je s njim zatrudnela. Ne znam zbog čega sve ovo sada radi - rekao je Zola.

- Nije mi jasno ovo da se porodila, baš kada se sve ono dešavalo sa Zoloim. Nije moguće da je odmah posle imala odnos i zatrudnela. Njene priče su mi apsurdne - rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.