OBMANULI JAVNOST! Najmlađi par sa estradne scene priznao istinu o VERIDBI - Sve je bila LAŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 22:12

OBMANULI JAVNOST! Najmlađi par sa estradne scene priznao istinu o VERIDBI - Sve je bila LAŽ

Marketinški trik!

Kao bomba odjeknula je vest da je mladi reper Vojaž verio svoju devojku Breskvicu - čestitke su im stizale sa svih strana, a sada su priznali da su lagali, te da do veridbe nije ni došlo.

Naime, Breskvica i Vojaž već tada su znali da će uskoro objaviti novu pesmu, te da im treba medijska pažnja, zbog čega su se odlučili za marketinški trik.

💛🔒

A post shared by Anđela Ignjatović BRESKVICA (@brrrreskvica) on Mar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5, 2020 at 10:54am PST

- To smo uradili da podignemo malo prašinu pred novi singl. Zvali su nas svi... Mene je zvala rodbina iz Crne Gore da pita šta se tu dešava... (smeh) - kazao je Vojaž, dok je Breskvica potvrdila da su im čestitke stizale sa svih strana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.