Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 21:48

OBLINE U PRVOM PLANU! Šok izdanje smerne "princeze znanja" sa RTS-a - Svi gledaju u OVOM pravcu (FOTO)

U ovakvom izdanju je retko viđamo!

Milica Jokanović, popularni "tragač" u kviza Potera koji se emituje na Rts-u, oduvek je važila za obrazovanu, elokventnu, ali pre svega smernu devojku o čijem privatnom životu i prošlosti se ne zna mnogo.

Sada internetom, preciznije na društvenoj mreži TikTok kruži fotografija na kojoj je Milica prilično oskudno odevena, sa isturenim poprsjem i bujnom kosom.

"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim i nesvakidašnjim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.

Međutim, sada je svetlost dana ugledala fotografija na kojoj je tragačica neprepoznatljiva. Milica na pometujoj fotografiji nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali.

Kako se vama Jokanovićeva čini u ovom izdanju, te da li vam se dopada, procenite na osnovu sledeće fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U „Poteri“ je zakopčana do grla, isplivala fotka Milice Tragačice sa bujnim dekolteom u prvom planu

Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 12:32

Milica Jokanović navikla nas je u kvizu „Potera“ na svoja smerna izdanja i enciklopedijsko znanje. Sada se pojavila fotografija koja odudara od stila popularne „Tragačice“.. Ulogom tragača u kvizu „Potera“, Milica Jokanović je vremeno izgradila imidž obrazovane i elokventne žene, „čelične...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.