U „Poteri“ je zakopčana do grla, isplivala fotka Milice Tragačice sa bujnim dekolteom u prvom planu

Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 12:32

U „Poteri“ je zakopčana do grla, isplivala fotka Milice Tragačice sa bujnim dekolteom u prvom planu

Milica Jokanović navikla nas je u kvizu „Potera“ na svoja smerna izdanja i enciklopedijsko znanje. Sada se pojavila fotografija koja odudara od stila popularne „Tragačice“.
Ulogom tragača u kvizu „Potera“, Milica Jokanović je vremeno izgradila imidž obrazovane i elokventne žene, „čelične lejdi“, koja znanjem kosi takmičare, a publika je navikla i na njene ekstravantne stajlinge, koji uglavnom podrazumevaju Milicu zakopčanu do grla.
Ipak, internetom kruži fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Milice Jokanović iz mlađih dana, u izdanju u kakvom je dosad nismo videli. S obzirom na to da smo navikli na to da je viđamo zakopčanu do grla, ovaj stajling bi se mogao opisati kao oskudan, prenosi Kurir.
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK Naime, na društvenoj mreži TikTok se pojavila fotografija na kojoj je Milica pozirala na letovanju, što se da zaključiti po palmama u pozadini, ali i njenoj oskudnoj odevnoj kombinaciji.
Milica je na fotografiji pozirala u letnjoj žutoj haljini i belim ogrtačem s osmehom na licu, bujnom kosom, ali i bujnim poprsjem, a komentari ispod fotografije samo su se nizali.
Ludilo u Poteri, takmičari uzeli 1.600.000 RSD, ali svi pričaju o frizuri Milice Tragačice

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.