OBJAVILA RUKE SA BURMAMA - Ponosna Tara Simov NIKAD SREĆNIJA: Isplivala fotografija sa naslednikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 17:18

OBJAVILA RUKE SA BURMAMA - Ponosna Tara Simov NIKAD SREĆNIJA: Isplivala fotografija sa naslednikom

Nikad nije bila srećnija!

Bivša učesnica Zadruge, a sada voditeljka na televiziji "Hype", Tara Simov, nedavno je rodila sina, a kamere su zabeležile njen izlazak iz porodilišta.

Tara je otkrila da je izgubila mnogo krvi, zbog carskog reza, ali da će se oporaviti, kao i d aje beba odlično.

Simova je sa svojim partnerom Danilom, sinu ime dala Nikolaj.

Tara redovno objavljuje fotografije naslednika kako pije mleko iz flašice, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako kaže, "odbija" da sisa, a sad je na svom Instagram storiju objavila i fotografiju dve ruke sa burmama.

Budući da Danilo i Tara žive u vanbračnoj zajednici, mnogi su odmah pomislili da su  njih dvoje stupili u brak nakon dolaska bebe.

Međutim, to ovaj put nije slučaj.

- Moji - napisala je.

Tara je objavila fotografiju svojih prijatelja, te čestitala na ovom predivnom danu, a potom objavila i fotografiju sa Nikolajem:

- Nismo se verili, sve se desilo brzo... U planu je neka svadba sledećeg leta. Uglavnom smo u Nišu. Promenili smo više relacija. U Nišu imamo pomoć mojih, oni su iz doktorskog sveta, pa nam znači... - kaže Tarin izabranik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.