OBJAVILA RADOSNE VESTI - Dalila Dragojević napravila neviđeno slavlje: Veliki korak u njenom životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 09:52

OBJAVILA RADOSNE VESTI - Dalila Dragojević napravila neviđeno slavlje: Veliki korak u njenom životu

Šampanjac teče.

Dalila Dragojević ima više razloga za slavlje. Ona je uspela da ostavi rijaliti prošlost za sobom i da se izgradi kao voditeljka autorske emisije "Da li sa... Dalilom" koja neretko ulazi u trending najgledanijih emisija na Jutjubu. Takođe, vrlo je uspešna na Tiktoku gde, kako mediji tvrde, zarađuje velike pare.

Zbog svega toga je odlučila da se počasti novim automobilom, a ovu kupovinu je proslavila u jednom prestoničkom klubu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Koliko ej lumpovala i uživala pokazala je na svom Instagram nalogu gde je objavila nekoliko storija.

Na jednoj se vidi kako konobar za njen separe donosi nekoliko boca pića, a među njiam se našao i šampanjac.

Pa da proslavimo novi autić - stoji na objavi.

Na drugom storiju se vidi da je Dalila oko sebe okupila svoje društvo. Drugoplasirana zadrugarka, očigledno nije želela sama da proslavlja, već je svoju sreću podelila sa najbližima.

Inačle Dalila je u jendom intervju otkrila koliko zarađuje od Tiktoka.

1.000 evra dnevno? Ja to prvim put čujem. Postoje ljudi koji se nazivaju "gifterima", ja nisam samo neko ko drži "lajvove" i prima poklone, ja i uzvraćam. Ja sam 44. nivo "giftera", to znači da sam uložila preko 150.000 dolara u taj profil. Nisam samo neko ko je uzimao, nego sam i davala. To se na TikTok-u zove respekt za respekt - rekla je Dalila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.