OBJAVA ANE ĆURČIĆ NAPRAVILA SVEOPŠTU POMETNJU: Više neće da krije u kakvom je odnosu sa njim! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 08:21

OBJAVA ANE ĆURČIĆ NAPRAVILA SVEOPŠTU POMETNJU: Više neće da krije u kakvom je odnosu sa njim! (FOTO)

Objava je postala viralna za kratko vreme.

U petak veče je završena "Zadruga 6", a Ana Ćurčić je osvojila visoko drugo mesto, a nakon što je Aleksandra Nikolić odnela pobedu, Ćurčićeva je strpljivo razgovarala sa pripadnicima sedme sile.

Ona je tom prilikom doživela svojevrsni šok kada je saznala informacije iz spoljnog sveta, o čemu više možete saznati OVDE.

Nakon proglašenja pobednika, Ana se slikala sa nekadašnjim zadrugarom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Banetom Đokićem, i upravo ta fotografija je bila njena prva objava na Instagramu nakon napuštanja "Zadruge".

Mnoge je iznenadio i začudio ovaj potez, budući da do tada nije bilo poznato da su Ana i Bane u bilo kakvom odnosu, a onda je Đokić objasnio da mu je Ćurčićeva zapravo sestra.

- Otkriću vam nešto divno, Ana Ćurčić je moja po babinoj liniji sa ćaletove strane. Ponosan sam. Sad znam na koga sam lep - napisao je Bane, a Ana se zahvalila i objavila sliku na svoj Instagram stori.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.