OBJASNIO VUJI U OSTAVI! Produkcija im zabranila da spavaju zajedno, nije bilo s*ksa i BUM: Lakić i Coka raskinuli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJASNIO VUJI U OSTAVI! Produkcija im zabranila da spavaju zajedno, nije bilo s*ksa i BUM: Lakić i Coka raskinuli! (VIDEO)

Lakić otkrio da se raskid nije desio iznenada!

Učesnici rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić su juče raskinuli svoju vezu.

Naime, Lakić je pokušao da se pomiri sa Cokom, ali ona nije htela ni da čuje.

- Ne, ne želim, ti meni ne možeš da zabranjuješ stvari koje nije mogao ni moj otac. Ti se naljutiš što ne mogu da pojedem celu konzvervu ribe. Ti mene ne poznaješ. Ja sam tebi previše dozvolila, a to momcima ne dozvoljavam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Coka.

- Ti si totalni promašaj, ja neću razmaženu devojku - izjavio je Lakić.

Nakon što su obavestili sve da su okončali svoju ljubavu vezu, Niikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka podelili su vilu.

Nikola Lakić je sa Goranom Vujičićem Vujom komentarisao trenutnu situaciju.

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Dec 13, 2018 at 6:58am PST

- Skupilo se mnogo toga i desio se raskid. Mi sada ne možemo da rešavamo naše ljubavne probleme u krevetu kao nekada jer ne spavamo zajedno. Ne zanima me šta ko misli. Ali devojka poput Izabele očigledno ne zna šta je ljubav, kao je bila sa Benjaminom, pa sa Nikolom, ma ona pojma nema - rekao je Lakić.

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Dec 13, 2018 at 7:02am PST

Nakon svađe, Coka je prišla Nikoli da bi razgovarali o raskidu, a teško je odrediti ko je bio potišteniji od njih dvoje.

- Imamo gomilu problema, možda je tako najbolje - rekao je Nikola bezvoljno.

- Jesam ja raskinula, ali mi smo isti, sem kad se posvađamo. Izvlačiš reči iz konteksta, i uvek mi prebacuješ za neke stvari - rekla mu je ona.

- Ne možemo mi da funkcionišemo ako u spoljnom svetu ne možemo ako bi zbog sitnice raskinuli napolju. Ljudi misle da foliramo svađu. Ako se sad pomirimo, misliću da to radiš zbog pobede u rijalitiju - Nikoli je Cokina izjava, da ne zna da li bi u spoljnom svetu bila sa njim zadala bol koju se on nije trudio da sakrije.

Coka je rekla da je ishitreno reagovala, i rekla da joj nije bila namera da mu sve to kaže.

Pomenuo je takođe i Vujin kometar sa bazena. Naime, atraktivni influenser je rekao da će se ukoliko raskine sa Enisom "baciti" na Coku, što je uvredilo Nikolu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SRAMOTA: Mira Škorić ŽESTOKO OPLELA po Kiji Kockar! "Danas svako peva!" Ovo je DNO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.