OBEZBEĐENJE UGROZILO UČESNIKA: Isplivao NECENZURISAN snimak - ušetali na imanje i uradili STROGO ZABRANJENO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 10:43

OBEZBEĐENJE UGROZILO UČESNIKA: Isplivao NECENZURISAN snimak - ušetali na imanje i uradili STROGO ZABRANJENO?

Javnost potpuno zgrožena!

Rijaliti učesnici, Filip Car i Predrag Lazić Peca noćas su imali brutalan sukob.

Prvo su pljuštale prozivke, a onda je Car doživeo totalno pomračenje, nakon čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

- Je**ću ti sve. Je**m ti mamu, tatu i Bruna - rekao je Peca.

- Za to što pričaš ću da ti je*em mamu u pi*ku. Ne diram nikoga, samo neka dođe da mi radi nešto, pa da odemo na sud - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Car.

- Smiri se, on je gori od nas - dodao je Boki.

- Je**em im sve. Kulirao sam kad sam mogao, nema više toga - kazao je Car.

Nakon ovoga, obezbeđenje je u jednom trenutku leglo na Pecu, koji nije mogao od njih normalno da diše, a snimak ovog događaja je na društvenim mrežama napravio opštu pometnju.

"Pravda za Necu i Pecu. Ovo je stvarno prešlo sve granice", "Neće tako da se završi samo zato što ne reaguju na nasilje", Gadno mi da gledam kako obezbeđenje davi Pecu pre nego što ga obaraju na pod", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NASRNUO NA ČLANA OBEZBEĐENJA! Car se ZALETEO, pa zapenio od besa: "Nemoj da me guraš!" Haos u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

Zvezdan pokušao da ga urazumi!..Noćas je došlo do žestokog okršaja između Filipa Cara i Predraga Lazića Pece...Prvo su pljuštale prozivke, a onda je Car doživeo totalno pomračenje, nakon čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje...Obezbeđenje je pokušalo da obuzda zadrugare kako ne bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.