NASRNUO NA ČLANA OBEZBEĐENJA! Car se ZALETEO, pa zapenio od besa: Nemoj da me guraš! Haos u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 15:10

NASRNUO NA ČLANA OBEZBEĐENJA! Car se ZALETEO, pa zapenio od besa: "Nemoj da me guraš!" Haos u Beloj kući

Zvezdan pokušao da ga urazumi!

Noćas je došlo do žestokog okršaja između Filipa Cara i Predraga Lazića Pece.

Prvo su pljuštale prozivke, a onda je Car doživeo totalno pomračenje, nakon čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

Obezbeđenje je pokušalo da obuzda zadrugare kako ne bi došlo do fizičkog kontakta među njima. Momci iz obezbeđenja su u jednom trenutku oborili Pecu na zemlju, a zatim su ga izveli iz Bele kuće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Car se zaleteo na Pecu, a obezbeđenje ga je sprečilo da izađe iz kuće. Međutim, Filipu se nije dopalo što ga je član obezbeđenja odgurnuo, pa je rešio da se obračuna sa njim.

- J*bem ti tatu, mamu i Bruna - vikao je Peca.

- Veruj mi da ću te izunakažavati za to što pričaš - pretio je Car, a momak iz obezbeđenja i Zvezdan Slavnić su ga uhvatili.

- Nemoj da me guraš. Ja tebe ne guram, nemoj ni ti mene - vikao je Car na obezbeđenje.

- Je l' si meni rekao? - pitao ga je član obezbeđenja.

- Da - odbrusio mu je Filip.

- Smiri se - odbrusio mu je član obezbeđenja.

- Ćofi iskuliraj malo - poručio mu je Miljan.

- To guranje kod nekog drugog. Ja na tebe ne stavljam ruke, nemoj ni ti na mene. Nisam ja skočio na njega, pa da me mora micati - besneo je Car.

S obzirom na to da su članovi obezbeđenja deo produkcije i nisu rijaliti učesnici, zadrugarima je zabranjeno da im se na ovaj način obraćaju. Takođe, momci su samo radili svoj posao kako niko u kući ne bi bio povređen. Ostaje nam da ispratimo da li će Filip biti kažnjen zbog ove situacije.

Detaljnije pogledajte u nastvaku:

A post shared by DON’T HATE WHAT YOU DON'T UNDERSTAND 🤷🏽‍♀️ (@dont8mee)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.