OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH SMIRI! Mensur i Janjuš krenuli jedan na drugog! OPŠTI HAOS U ZADRUZI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH SMIRI! Mensur i Janjuš krenuli jedan na drugog! OPŠTI HAOS U ZADRUZI! (VIDEO)

Haos na imanju!

Mensura Ajdarpašića je iznerviralo što se Marko Janjušević Janjuš uneo njegovoj devojci Mini Vrbaški u facu, pa je nastala svađa između Mine i Mensura.

Nakon toga Mina nije dozvoljavala Mensuru da napusti pab i ode u kuću gde je bio Janjuš.

Na kraju je Mensur izašao iz paba i otišao do Bele kuće gde je odmah ušao u žestoku svađu sa Janjušem koji je tada sedeo sa Miljanom i Majom Marinković. Janjušu u prvi mah nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasno o čemu se radi. Obezbeđenje je odmah reagovalo.

- Ja te poštujem, ali znaš koliko sam lud... Mene ne može da prepadne niko i ništa. Ja se tebi, ni bilo kojoj tvojoj drugarici ni prijateljici nisam uneo u facu. Ja bih te zamolio najlepše samo da joj ne prilaziš i da ne streljaš pogledima. Zamolio sam te najlepše - govorio je Mensur.

- Čekaj... Stani... Šta je bilo? Šta ovaj priča? Stani bre budaletino! Stani da pitam šta je bilo? Nemam pojma šta je bilo. Ne znam šta je bilo. Pusti me! Ne znam šta je bilo! - govorio je Janjuš.

Svađu koja je nastala izmešu njih, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKAD VEĆI HAOS IZMEĐU MILJANE I ZOLE! Nekada su bili u ljubavi, a sad se GURAJU, PLJUJU I VREĐAJU!

Izvor: Press, 26.Feb.2020

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u nikad veću svađu tokom haosa koji je vladao između Mensura Ajdarpašića i Marka Janjuševića Janjuša zbog Mine Vrbaški. Ovi nekadašnji ljubavnici prvo su se gurali, zatim pljuvali i vređali, a onda su haos nastavili u dvorištu....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.