OBER SELJANČURA, ORALNO JE ZADOVOLJAVALA TOG LIKA U KOLIMA! Glumi da je nivo, a razvlači je ko kako stigne?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 17:02

"OBER SELJANČURA, ORALNO JE ZADOVOLJAVALA TOG LIKA U KOLIMA!" Glumi da je nivo, a razvlači je ko kako stigne?

Šokantne tvrdnje izvora bliskog, pomenutoj dami!

Jedna od zadrugarki koja je privukla veliku pažnju medija učešćem u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" svakako je Slađana Lazić iz Užica, koju su prozvali kopijom Stanije Dobrojević.

Sada se za medije oglasio izvor blizak zadrugarki i progovorio o svim aktuelnostima koja se vezuju za njeno ime, a kao po dobrom starom običaju, izvor uvek ima nešto da doda.

- Mogu samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem da luksuzno živim od početka svog života, nikakvi sponzori ne dolaze u obzir! Istina je da me je bivši dečko vodio na letovanje na te luksuzne destinacije, što je normalno kada smo u vezi, normalno je da mi kupi i neki poklončić - ispričala je Slađa za Pink.rs, a potom se dotakla i čuvenog Sultana (pod tim pseudonimom je u "Zadruzi" govorila o svom dečku). Sultan nije iz Nemačke, niti ima toliko godina, ne znam odakle im to. Naravno da će ljudi svašta da govore kada me vide u autu mog dečka, a to je sve prirodno - rekao je izvor.

- Što se tiče fudbalera, on jeste postojao, ali ga nikada u autu nisam oralno zadovoljavala, već smo imali udes, to sam pričala i u rijalitiju... Poljubila sam ga možda par puta, ali da sam nekoga oralno zadovoljavala u automobilu, to je totalna neistina - govorila je tada Slađa.

- Ja nju znam kao jednu tešku seljanku, ćale joj je ober seljačina ljuta, vozi kombi neki. Šta reći o osobi koja se stidi svog imena? Ne podnosi kada je zovu Slađana, zahteva da je svi zovu Slađa. Oni su sa Pore, to je jedan deo Užica gde su obično seljaci. Znam je kada je radila u radnji sportske opreme, bila je ribica dobra... Jednom sam ušao tu da probam stvari, ušla je za mnom u kabinu, tu mi nešto namešta kaiš, užas, to je radila i drugim momcima. Odjednom se ta neka Slađa s Pore pojavljuje zategnuta skroz, sa nekim automobilima... Kola je menjala non-stop, seljančura, ali to ništa nije bilo njeno. Jedan dan je vidim u Fiat puntu, a posle u poršeu. Video sam da talasa ozbiljno. U klubu "Skala" je bila non-stop, pratio sam je šta radi... Izlazila je obično sa drugaricama, sve je to ona sponzorisala, naručivala je po 5-6 Moeta i prskala sve oko sebe, polivala konobare. Taj neki lik joj je uradio s*se i sve, da li je iz Kragujevca ili Čačka, ne znam sad tačno. Imala je aferu sa poznatim fudbalerom iz Užica koji je dugo igrao u Poljskoj, sada igra trenutno u našoj super ligi. Igrao je u Lučanima, Novom Pazaru... Znam iz prve ruke da mu je p*šila u kolima, d*vala mu je tamo, a dvojica drugara sedela pozadi! Ovo malo ko zna. Ne bih rekao da se bavi klasičnom prostitucijom, ali za neko dobro letovanje, da joj neko kupi garderobu... Ona ide i j*be se, ti pokloni i to, to se podrazumeva. A da je neko zove, da radi na poziv, to stvarno ne znam - rekao je izvor za pomenute medije.

Podsetimo se trenutka kada je Slađa napustila svoje takmičenje, nakon čegga je bila razočarana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.