OBE SE PROSTITUISALE, obe pretrpele osudu javnosti! Dramatični razgovor Ive i Mine o kome će se pričati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBE SE PROSTITUISALE, obe pretrpele osudu javnosti! Dramatični razgovor Ive i Mine o kome će se pričati!

Prekipelo joj...

Iva Grgurić tokom večeri jadala se svojoj cimerki Mini Vrbaški, koja je nakon njene ispovesti o životu koji je vodila pre nekoliko godina stala na njenu stranu.

Grgurićeva je uspela da zavrti priču oko sebe kada je javno priznala da je od oženjenog čoveka koji ima blizu sedamdeset godina dobijala novac zbog usluga koje mu je pružala, tvrdeći da nisu bile seksualne prirode.

Iva je svojim priznanjem podelila javnost, ali i zadrugare. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tara Simov kad god je imala priliku do sad, negodovala je zbog takvog načina života koji je Iva vodila, zbog čega je zadrugarki izuzetno teško.

- Kad mi ova Tara nešto dobacuje, potpuno sam dekocentrisana, a oni samo čekaju da te uhvate za ono što njima odgovara. A ti u glavi moraš da preformulišeš zašto te to neko pita, nenaspava sam... Uf! - jadala se Iva.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.