Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ovome je SCANDAL! REALITY ekskluzivno pisao: DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre, sada mu preti ogromna NOVČANA KAZNA

Kao što je SCANDAL! REALITY ekskluzivno već pisao, David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti “Zadrugu” na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu. Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik. David je bio The post O ovome je SCANDAL! REALITY ekskluzivno pisao: DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre, sada mu preti ogromna NOVČANA KAZNA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTIŠAO BEZ ALEKSANDRE David Dragojević NAPUSTIO RIJALITI, preti mu ogromna kazna

Izvor: Blic, 13.Nov.2018

David je u tajnosti napustio rijaliti "Zadrugu" na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.