NAPUSTIO ZADRUGU! David otišao bez Aleksandre! PRETI MU KAZNA OD DVA MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTIO ZADRUGU! David otišao bez Aleksandre! PRETI MU KAZNA OD DVA MILIONA!

Neplanirano!

David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti "Zadrugu" na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu.

Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik.

@zadruga.rtvpink @sandrasuboticss

A post shared by David Dragojevic (@___californication) on Oct 21, 2018 at 12:46pm PDT

David je bio primoran da ispuni svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakonsku dužnost, pa je rijaliti napustio u pratnji obezbeđenja, a na suđenju je shvatio da ga očekuje drakonska kazna.

- Davidu je još dok je bio u "Parovima" njegov brat Dejan pretio da će ga prijaviti jer radnica u njegovom lokalu radi na crno. On se javio u program uživo i rekao da se ne ćudi ako dobije poziv na sud. Ipak, trebalo je mnogo vremena da se proces pokrene. Inspekcija je uletela u njegov restoran u Veterniku i utvrdila da radnica nema ugovor o radu. Tada je protiv Dragojevića podneta prekršajna prijava - uverava dobro obavešteni izvor i otkriva da je ubrzo nakon što se u Veterniku pročulo za Daidom prekršaj promet u njegovom lokalu znatno opao jer se saznalo da neprijavljena radnica nema ni sanitarnu knjižicu.

Mi spremni,a vi ?! idemoooo GUJE LJUTE ZMIJE ZVEČARKE JAJA OD AŽDAJE 😂😂😂 VOLIMO VAS @sandrasuboticss ❤️❤️❤️

A post shared by David Dragojevic (@___californication) on Sep 4, 2018 at 10:09am PDT

- Davidova radnica nije bila prijavljena i nije obavila sanitarni pregled, što znači da je David svesno mogao da naruši zdravlje ljudi angažujući osobu koja je priremala hranu, a da prethodno nije utvrđeno zdravstveno stanje. Dragojevićeve redovne mušterije su počele da zaziru od njega i njegov restoran zaobilaze u širokom luku, pa je promet u njemu znatno pao. Iako njegova majka Biljana svaki put kada se javi u progma govori da mu posao ide odlično dok je u rijalitiju - uverava izvor i konstatuje da se Davidu na teret stavlja i još nekoliko prekršaja.

- Pored toga što Davidova radnica nije imala sanitarnu knjižicu, Dragojević je i utajio porez jer toj ženi nije plaćao doprinose. Njemu sada ozbiljno preti drakonska kazna koja može iznositi i do dva miliona dinara - tvrdi izvor i ističe da David nije bio uznemiren na suđenju.

Promocija traje dok traju zalihe u @giros_kod_dace : Mali Index sendvič + Pepsi 200din, Veliki Index+Pepsi 260 @giros_kod_dace @giros_kod_dace @giros_kod_dace

A post shared by David Dragojevic (@___californication) on Aug 27, 2018 at 3:15am PDT

- David je tajno izveden iz "Zadruge" 17. oktobra, a kada je stigao u Prekršajni sud u Novom Sadu, nije se preterano uznemirio zbog spora koji se vodi protiv njega. Pokušao je da se opravda da je bio u Americi kada je radnica zaposlena u njegovom restoranu, međutim, izvlačenje mu nije pomoglo jer je neminovno da će morati da plati veliki ceh za svoj prestup - zaključio je izvor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

O ovome je SCANDAL! REALITY ekskluzivno pisao: DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre, sada mu preti ogromna NOVČANA KAZNA

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2018

Kao što je SCANDAL! REALITY ekskluzivno već pisao, David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti “Zadrugu” na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu. Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.