O njenom telu MAŠTAJU SVE ŽENE, a ova slika otkriva tajnu: Detalj od kog se NIKAD NE ODVAJA je tajna njenog savršenog izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 07:20

O njenom telu MAŠTAJU SVE ŽENE, a ova slika otkriva tajnu: Detalj od kog se NIKAD NE ODVAJA je tajna njenog savršenog izgleda

Dobro je znati!

Dženifer Lopez i u 51. godini predstavlja standard lepog izgleda. Iako bi mnogi rekli da je to genetika, svaka slika slavne pevačice otkriva koliko predano radi na održavanju forme.

Dženifer praktično ne izlazi iz sportske opreme osim u glamuroznim prilikama, vrlo je aktivna i vodi računa o onome što jede i pije.

Ekskluzivne fotografije ovih dana nastale su na plaži na Hemptonu, a Dženifer svaki trenutak i u radnim danima, pa i na odmoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristi da bi vežbala. Dok je na odmoru, svakodnevno vozi biciklu i radi jogu.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 4, 2020 at 11:26am PDT

Pored toga, uvek uz sebe ima svoju skupocenu flašicu koju je dobila pre nekoliko godina za rođendan i ne odvaja se od nje.

Svojevremeno je priznala i šta nosi u njoj i u pitanju je najobičnija voda. Tada je priznala da izbegava sve napitke osim vode i čajeva, a posebno se kloni alkohola jer ne samo da dodaje kilograme, već i uništava kožu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.