‘O mojim grudima se priča kao da sam stavila saksiju na glavu’

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘O mojim grudima se priča kao da sam stavila saksiju na glavu’

Grudi su top tema (foto: Maxim) Katarina Živković već je mesecima u centru pažnje medija, zbog silikona koje je stavila u grudi. “ Jako mi je hladno i imam temperaturu i loše mi je.  Dečko će mi biti ljubomoran… Šalim se, hoću da skrenem sa teme. O mojim grudima se priča kao da sam stavila saksiju na glavu… Nemam dečka još uvek sam solo” rekla je Katarina za dnevni list Alo. Pevačica je na simpatičan način pokušala da skrene sa teme, a kako je to sve izgledao, pogledajte na linku ispod.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VIDEO Katarina Živković: Dečko mi je ljubomoran zbog grudi! Kao da sam saksiju ugradila na glavu!

Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2014, 10:23

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Samo pred kamerom SCANDAL! -a Katarina Živković priča o svojim silikonima ali i o dečku i mnogim drugim stvarima...- Još uvek ništa novo ne promovišem… Silikoni su jako ukusni i baš sam ih jela… Jako mi je hladno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.