O NJEMU SVI PRIČAJU, A NIKO GA NE ZNA! Evo kako izgleda muž Nataše DNK! A tek OVA fotka... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O NJEMU SVI PRIČAJU, A NIKO GA NE ZNA! Evo kako izgleda muž Nataše DNK! A tek OVA fotka... (FOTO)

Iznenadila sve!

Nataša Aksentijević jedna je od omiljenih televizijskih lica. Otkriva privatnost mnogih porodica a o njenoj se slabo šta zna.

Naime, voditeljka "DNK" je po profesiji u stvari glumica, a svojim hurmorom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ona je u srećnom braku i sa suprugom ima ćerku Helenu koja mnogo liči na nju. Iako ima previše obaveza, Nataša se trudi da svaki trenutak provodi sa njima.

SKANDAL! Žestok napad: Rasta IZVREĐAO Đorđa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Balaševića, i to UŽIVO... (VIDEO)

Ipak, pored ovih informacija, Natašin muž je bio "van domašaja medija", barem do sada. Voditeljka i glumica je odlučila da ipak polaže svoju jaču polovinu te je podelila jednu preslatku fotku, na kojoj njen dragi pozira sa njohovom ćerkicom.

BLISTA! Poznata glumica pokazala trudnički stomak (FOTO)

Pogledajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.