Nucci i Voyage OBRISALI SVE! – Šta se dešava sa društvenim mrežama popularnih trepera?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 18:33

Nucci i Voyage OBRISALI SVE! – Šta se dešava sa društvenim mrežama popularnih trepera?

Svi su zapitani šta se desilo.

Armija fanova ostala je u šoku, budući da su dvojica najomiljenijih izvođača sa ovih prostora sav sadržaj sa svojih zvaničnih naloga danas u toku dana u potpunosti obrisali, bez bilo kakvog objašnjenja.

Voyage, sa više od 820 hiljada pratilaca i Nucci sa više od 318 hiljada folovera na samo jednom od zvaničnih naloga na popularnom Instagramu, godinama su gradili ogromnu podršku svoje fan baze sa kojom su redovno bili u interakciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ovaj neočekivani potez zbunio je i zabrinuo njihove obožavaoce.

Treperi se povodom blackout-a nisu oglasili, što je otvorilo prostor za različite spekulacije i nagađanja o razlozima ovog iznenadnog poteza.

Kao jedan od mogućih motiva, fanovi navode novinske napise i izveštavanje medija o ljubavnom životu popularnih trepera, pojedini smatraju da je u pitanju promišljen potez i „najava za nešto veliko“, dok je nemali broj njih zaključio da bi ovo moglo da označi da se treperi povlače sa javne scene?!

Šta je uticalo da se Voyage i Nucci distanciraju od javnosti ostaje da se vidi, dok fanovi sa nestrpljenjem čekaju na bilo kakvu zvaničnu informaciju svojih idola.

U nastavku možete da vidite reakciju njihovih fanova:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.