Novu dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani!

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2024, 11:51

Novu dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani!

Novu dečko pevačice Milice Todorović bio je zaljubljen u Lunu Đogani, odnosno smatrao je da je ona "žena njegovih snova". Lazar Granić je bio predmet interesovanja javnosti zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom...

Milica Todorović privukla je pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na jednom slavlju u društvu svog novog dečka Lazara Granića, bivšeg manekena.

Granić je poznat javnosti zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom. 

On je izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << želju da se oproba u rijalitiju pa se čak prijavio za učešće u "Zadruzi 2". Iako nije postao takmičar, pregovori su bili u toku.

Tada je otkriveno da je Luna Đogani, pobednica te sezone, bila Lazarova "žena iz snova", te da je bio uveren da će privući Luninu pažnju svojim izgledom i šarmom.

Ambicija Lazara Granića da se pojavi u rijalitiju, kao i njegova uverenost da će osvojiti Lunu Đogani, bivšu učesnicu "Zadruge", budi dodatnu radoznalost javnosti. Njegova otvorenost o planovima za budućnost i očekivanjima od poznate ličnosti kao što je Luna, čine ovu vezu još interesantnijom za medije i fanove koji sve to prate.

"Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji." – pričao je svojevremeno Lazarev prijatelj, kako prenose domaći mediji.

Njegova veza sa pevačicom Milicom Todorović privlači pažnju javnosti zbog njegovih ranijih pokušaja ulaska u rijaliti svet, kao i njegovih ambicija i planova za budućnost, posebno u vezi sa poznatom ličnošću poput Lune Đogani.

 Milica Todorović zaratila sa komšinicom jer joj je mamu nazvala seljančurom!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.