Novosadska milionerka uložila novac u kreatora!

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska milionerka uložila novac u kreatora!

Atraktivna Novosadska milionerka Aleksandra Bratić, odlučila je da deo svog bogatstva uloži u novu kolekciju našeg modnog kreatora Vladimira Di Krupsog.  

Aleksandra je oduševljena radovima Di Krupskog, koji je svoje modne veštine usavršavao tokom godina života u Moskvi pa će nova kolekcija „Di Krupsky“ brenda zasigurno odistati Ruskim glamurom i visokom modom kakvu smo navikli da gledamo na bogatašicama koje dolaze iz ove zemlje.  Vladimir i Alkesandra su već obavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekoliko probnih fotografija, na kojima se može videti i Aleksandra u ulozi modela a kompletana kolekcija se očekuje s prvim suncem 2017. godine. Kako su i Vladimir i Aleksandra veliki zaljubljenici prvenstveno u umetnost, očekuje se da će ova modna kolekcija biti nešto što ipak ne viđamo svaki dan na našoj modnoj sceni.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.