Novi spot: Calvin Harris i Rihanna ponovo udružili snage

Izvor: Tracara.com, 17.Jun.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot: Calvin Harris i Rihanna ponovo udružili snage

(foto: Instagram) Calvin Harris je objavio spot za pesmu This Is What You Came For sa Rihannom, koju je najavio još pre mesec dana. Nakon što su objavili svoju ponovnu saradnju, svi smo sa nestrpljenjem iščekivali da čujemo završni proizvod. Sada kada jesmo, sigurni samo da će postati pravi hit ovog leta. A da li će uspeti da sruši rekorde koje je postavila pesma We Found Love, procenite sami. Spot možete pogledati ovde:

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Uživajte u novom spotu Rijane i Kalvina Harisa

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Jun.2016

Ništa manje nismo ni očekivali osim pravog spektakla! Nakon megahitova „We Found Love“ i „Where Have You Been“, Kalvin Haris i Rijana su ponovo sarađivali na pesmi „This Is What You Came For“ koja je upravo dobila i odličan spot! Foto: PrintScreen Video je predstavljen rano jutros i nema...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.