Novi dokazi: Natali Vud ubijena?

Izvor: Poznati.info, 16.Jan.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dokazi: Natali Vud ubijena?

Na telu misteriozno preminule glumice Natali Vud, forenzičari su otkrili da je na rukama imala modrice, pre nego što se navodno udavila u okeanu, još pre trideset godina. 

Naime, Natali je bila na jahti sa Kristoferom Vokenom i mužem Robertom Vagnerom.

Misteriozno je završila u vodi i udavila se. Njihova jahta bila na Katalina Ajlandu. Iako je istraga iz Los Anđelesa tada utvrdila da se radilo o nesrećnom slučaju, nagađanja su se godinama nastavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Prema zvaničnom izveštaju Natali je htela ili da napustiti jahtu ili da osigura kormilo, ali se slučajno okliznula, pala u vodu i utopila. Da stvar bude još čudnija, glumica je bila poznata po tome što je imala fobiju od duboke vode.

Iako je Kristofer Voken tada potvrdio da je suprug Natali Vud bio veoma ljubomoran čovek i da su se u večeri nesreće posvađali nekoliko puta, njegovu izjavu niko nije uzeo ozbiljno.

Ipak slučaj je ponovo otvoren i u aprilu 2012. godine stručnjaci su došli do novih podataka, a celokupan izveštaj je objavljen tek sada. Glumica je imala ogrebotine po rukama i vratu i modrice na zglobovima, kada je njeno telo 1981. godine izvučeno iz okeana.

“Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu… Postoje brojna pitanja i ograničeni dokazi za sprovođenje istrage”, izjavili su u policiji Los Anđelesa i dodali da je slučaj i dalje otvoren.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.