Novi Svet ekskluzivno otkriva: Volkov dočekao jutro u Ana Marijinom krevetu

Izvor: Svet, 19.Mar.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Svet ekskluzivno otkriva: Volkov dočekao jutro u Ana Marijinom krevetu

Stara ljubav zaborava nema… Kako Svet ekskluzivno saznaje, Ana Marija Žujović i Vladimir Volkov u noći između utorka i srede podgrejali su stare strasti. Naime, fudbaler je proveo noć sa Ana Marijom u njenom stanu u Belvilu. Sve je počelo na večeri devedesetih u beogradskom klubu Tilt, gde su se oboje pojavili, ali svako u svom društvu. Tada su između njih pali samo pogledi, ali jedno drugom nisu se javili. Nakon što su oboje napustili klub, sreli su se oko pola pet ujutru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u novobeogradskom restoranu Kontakt, nakon čega su zajedno otišli u njen stan na Novom Beogradu.
Posle dobrog preznojavanja i obnavljanja starih strasi, Volkov je ujutru oko jedanaest sati otišao na trening, a mi smo njegov crni džip sa prepoznatljivim tablicama fotografisali pre nego što je napustio ljubavno gnezdo. Pošto mu je sa Ana Marijom očigledno bilo lepo, posle treninga ponovo se vratio kod nje i ostao do kasno po podne.
OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 18. MARTA
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.