Nove promene u žiriju “Pinkovih zvezda”: Pogledajte ko je posle Milija zamenio Cecu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove promene u žiriju “Pinkovih zvezda”: Pogledajte ko je posle Milija zamenio Cecu! (foto)

Svetlana Ceca Ražnatović se, posle sjajnog nastupa u Minhenu, i dalje nije oporavila od prehlade, te nije mogla da prisustvuje još jednom snimanju najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”.

Dok se juče, kako je otkrio Scandal! u čuvenoj crvenoj stolici umesto Cece našao Aleksandar Milić Mili, danas će folk divu zameniti jedna zgodna pevačica, navodi pink.rs.

U pitanju je Rada Manojlović, koja je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i sama bila kandidat u jednom muzičkom takmičenju, pa se nadamo da neće biti previše stroga prema takmičarima. Ova atraktivna pevačica se odlično snašla kao takmičar, a kako će se snaći u ulozi žirija, saznaćete u nekoj od narednih emisija ovog popularnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDE Posle Milija Ceca dobila novu zamenu

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016

S obzirom na to da Ceca Ražnatović neće biti u prilici da snimi nekoliko epizoda "Pinkovih zvezda", u njenu stolicu seo je Aleksandar Milić Mili, ali se tu zadržao samo na jednom snimanju...Naime, dok se juče u crvenoj stolici našao Mili, najveću zvezdu današnjice će zameniti Rada Manojlović,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.