#Novaenergija Una Zabunov: Poseban akcenat staviću na čudesnu sudbinu kreativnog sadržaja na internetu

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#Novaenergija Una Zabunov: Poseban akcenat staviću na čudesnu sudbinu kreativnog sadržaja na internetu

Od 29.04. do 03.05. biće organizovana velika regionalna konferencija o internet ekonomiji – #NovaEnergija (program i način prijave potražite na sajtu novaenergija.rs). Konferencija će se održati u MK Mountain Resortu na Kopaoniku sa više od 1.000 učesnika iz celog regiona, 30 panela i prezentacija, veliki broj aktivacija na otvorenom prostoru i 4 žurke u hotelu “Grand”.

Jedan od predavača je i Una Zabunov, koja je u svetu medija je od svoje petnaeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << godine. Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti na smeru Menadžment masovnih medija i novinarstvo, a potom na Fakultetu političkih nauka završila master studije i odbranila rad na temu „Globalizacija medija i medijski prostor Srbije“. Kroz neformalno obrazovanje stekla je diplome BBC iLearn modula, Poslovne škole za Public Relations i škole Web novinarstva. U okviru Deutsche Welle South-Eastern Europe Study bila je deo tima zaduženog za unapređenje radio programa u Srbiji. Voli da ređa reči u novinarske, blogerske i PR forme. U timu kompanije Telekom Srbija je od 2012. godine. Zadužena je za kreiranje i primenu digitalne strategije, osmišljavanje Internet kampanja, uređivanje sadržaja na eksternim digitalnim kanalima, uređivanje i pisanje na korporativnom blogu.

Šta očekujete od konferencije Nova energija?

“Od Nove energije očekujem da ispuni ono što obećava u svom nazivu.”

Gde vidite Srbiju i region za 5 godina kada su u pitanju e – uprava, e – prodaja, uslovi za startape i ostali segmenti „ekonomije znanja“?

“Nova energija nosi i novi optimizam. U skladu sa tim očekujem da se za 5 godina znatno napreduje u ovim oblastima.”

S obzirom na oblast kojom se bavite, koliko je za vas značajno organizovanje konferencija poput Nove energije?

“Konferencije su mesta za prikupljanje pokretačke energije koju nesebično dele predavači. Čovek koji je uspeo da realizuje svoje ideje najlepše na svetu motiviše. Zbog toga su konferencije mesta podrške svim našim idejama koje još uvek nismo oživeli.”

O čemu ćete govoriti na konferenciji?

“Nova energija je sjajna prilika da ukažem koliko je važna kreativnost u kreiranju sadržaja namenjenom društvenim mrežama i blogovima. Poseban akcenat ću staviti na čudesnu sudbinu kreativnog sadržaja odnosno šta se događa na Internetu kada iznedrite nešto potpuno drugačije.”

Šta je za vas Nova energija?

“Nova energija je mesto gde se promovišu pravi profesionalci, globalni trendovi i primeri dobre prakse iz struke. Posebno je važno to što se pruža šansa dijalogu koji će dovesti do novih zaključaka važnih za dalje bavljenje Internet ekonomijom.”

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.