Njihov prvi put: Zvezde koje su izgubile nevinost sa drugim zvezdama

Izvor: Svet, 25.Jan.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihov prvi put: Zvezde koje su izgubile nevinost sa drugim zvezdama

U Holivudu sve je stvar prestiža. Podjednako je važno i gde izlazite i sa kim se družite, sa kim ste u vezi i sa kim trenutno spavate. Takođe, ništa manje bitno je i sa kim ste izgubili nevinost. Ove poznate dame svoju nevinost su poklonile-poznatim muškarcima.
Džesika Simpson i Nik Lašej
Na samom početku karijere glumica i pevačica, Džesika Simpson, u jednom intervjuu je izjavila kako je obećala porodici ali i Bogu, da će čuvati nevinost do braka. Njen tadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << momak, muzičar Nik Lašej, tri godine je poštovao odluku mlade Džesike, a 2002. godine Džesika i Nik su se venčali u direktnom prenosu njihove rijaliti emisije “Newlyweds”. Srećom, pa je prva bračna noć ostala van domašaja kamera. Rijaliti je trajao tri sezone, tačnije do marta 2005. godine, a brak do decembra iste godine.
Ostale parove pogledajte na sledećim stranama… 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.