Njene grudi su čista ekskluziva: Toliko su bujne da paparaci ne prestaju sa škljocanjem (Foto)

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njene grudi su čista ekskluziva: Toliko su bujne da paparaci ne prestaju sa škljocanjem (Foto)

Šta god rekla, šta god uradila, uvek će akcenat biti na njenom poprsju… Njoj je svaki “greh” unapred oprošten, jer od njenih atributa nema boljeg iskupljenja…

Kada se ona negde pojavi, tu nastaje opšta pometnja. Jer se unapred zna da će grudi glumice Keli Bruk biti glavna atrakcija bilo kog dešavanja.

Šta god da obuče na sebe, njih je nemoguće ne primetiti.

Bujne i lepo oblikovane, one jednostavno mame da ne skidate pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa njih.

Zna to i njihova vlasnica, pa se zato tako ponosno šepuri, dok je paparaci obleću sa svih strana… Kako je to dobro, kad ne moraš da kažeš ni jednu reč, već si samom svojom pojavom potpuna ekskluziva!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.