Njen dekolte i te kako “mami, mami”: Došla u goste kod Amidžića a grudi samo što joj nisu ispale

Izvor: Poznati.info, 28.Dec.2012, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njen dekolte i te kako “mami, mami”: Došla u goste kod Amidžića a grudi samo što joj nisu ispale

Da se pevačica još samo malo nagla napred, ko zna šta bi bilo!

Gostujući kod Ognjena Amidžića,Dara Bubamara nije krila dobro raspoloženje. Zajedno sa ostalim gostima i publikom veselila se, aplaudirala, uživala u muzici i predstavila novu pesmu. Međutim, osim nove numere, pevačica je pokazala i svoje bujne grudi.
U tome joj je pomogao i duboki dekolte koji je u nekim trenucima oktrivao i previše. Malo je falilo da pred kamerama pokaže sve, a i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sama Dara je u nekoliko navrata povlačila bluzu na gore i prekrivala grudi rukama. Ipak, pošlo joj je nekako za rukom da sakrije intimu, a ovako je izgledao samo delić njenog gostovanja.

Izvor: Smedia, Foto: Screenshot
Slične, interesantne temeIzgubite se u njenom dekolteu: Folkerka ima čime da se pohvali
Jedna veća druga manja: Pevačica previše utegla grudi!
Hej, mala, pazi na dekolte: Nije ni primetila da grudi hoće da joj ispadnu iz “ležišta”
Obline “pršte” na sve strane: Kako da ne pričaju o njoj kad nastupa ovako obučena?

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Lepotica "gazi" mlađe koleginice: U četvrtoj je deceniji, ali njeno telo govori suprotno! (FOTO)

Izvor: S media, 28.Dec.2012

Godine kažu jedno, ali telo "demantuje" sve! ..Jedna od najlepših žena na planeti, Sofija Vergara ne prestaje da oduševljava. Ima 40 godina, ali njeno telo je mladoliko, zategnuto i poželjno. I mlađe dame bi joj mogle pozavideti...Na Tviteru je podelila fotografiju sa odmora. Pokazala se u punom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.