Njegovo vreme je OTKUCALO - Sve laži isplivale na videlo: Stigla DIREKTNA PRESUDA nakon skandala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 16:31

Njegovo vreme je OTKUCALO - Sve laži isplivale na videlo: Stigla DIREKTNA PRESUDA nakon skandala

On je bio na meti svih cimera.

Odabrani učesnici "Elite"danas su dobili priliku da glasaju i nominuju jednog od cimera, kome žele da vide leđa ove nedelje. Prva je svoj stav iskazala Vanja Živić.

- Nominujem osobu koju ne mogu očima da gledam. Reč je o Ivanu Marinkoviću koji vređa žene i decu, vređa koga stigne. Pun je mržnje i gadi mi se - kazala je Vanja.

- Miljana mi je grozna, odvratna i podla osoba. Puna je zla, njeno izlaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traje po pola sata kako bi odlagala sastanak i prosto mi se gadi zbog svega što mi je izrekla - rekla je Milica Veličković.

- Nominujem Miljanu Kulić. Želela sam da ne ulazim u sukob sa njom, ali ipak je došlo do toga. Imam loše mišljenje o njoj što je vrlo jasno - istakla je Jelena Ilić.

- Ivan Marinković je ovde osoba koja mi se najviše gadi. To je čovek koji ne poštuje i ne vrednuje ono što je najvrednije u životu. Nema poštovanja prema bivšoj ženi, ne misli na decu koju ima, a najmanje o ženama koje su majke njegove dece. Jelena, tebi je sve ovo smešno jer nemaš ni gram empatije. Loša si osoba. Ti si suštinski loša žena, Jelena - poručila je Žana Đorđević.

- Bolje se ne obraćaj meni, nego obrati pažnju na izlaganje i svoj život - kazala je Jelena.

- Verujem da su u tvom selu ponosni na tvog partnera. Ti si jedna ober seljančura - kazala je Žana.

- Ti sa takvim izgledom ne možeš da kažeš nekom nešto - kazala je Jelena.

- Tebi zloba izbija iz očiju. Zla si i pokvarena. Ivan i ti ste dva degenerika. Dve zle i odvratne osobe, Dva ološa. Nominujem suštinski lošu osobu Ivana. Čoveka koji živi sa lošom ženom kao što je Jelena - rekla je Žana.

- Nominujem Miljanu Kulić, koja je najgora osoba za mene ovde. Sve što je radila će morati da opravda na sudu. Vidimo se za četiri meseca. Provocirala me je od momenta kad sam ušla u rijaliti, zato smatram da je sasvim očekivano da nominujem tu kamilu - kazala je Teodora.

- Mariju Malivuk nominujem zbog ličnog sukoba preko kog ne mogu da pređem - kazala je Stefani.

- Nominujem Ivana. Posle onih uvreda koje sam čula da je drugima rekao, smatram da je spreman na sve. Probao je i mene da izmanipuliše, a kad to nije uspeo, krenuo je da me vređa - kazala je Tamara.

- Pre svega želim da se zahvalim Velikom šefu i kažem da smo sve beskrajno zahvalne na poklonima. Mama, tebi...tebi želim da kažem da mi je jako žao jer na ovaj dan nismo zajedno. Jako te volim, mnogo mi je teško i nadam se da ćeš me dočekati kad izađem. Nominujem Ivana Marinkvića jer je bio u stanju da izjavi nešto za nečije dete, a onda kada mu je Janjuš rekao da sa njim više neće pričati ako je to istina, negirao je. Video-prilog je pokazao da laže. Nominujem Ivana i to je to - rekla je Milena.

Nakon glasanja Odabranih, najviše glasova za nominaciju dobio je Ivan Marinković.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.