Nina Prlja otkrila ŠOKANTNU STVAR o Ivanu Marinkoviću i njegovom SEKSUALNOM ŽIVOTU!

Izvor: Svet, 13.Nov.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Prlja otkrila ŠOKANTNU STVAR o Ivanu Marinkoviću i njegovom SEKSUALNOM ŽIVOTU!

Jedna učesnica rijalitija objasnila je svima zašto je nemoguće da je došlo do seksa među dvoje najkontroverznijih učesnika “Parova”.
Seks Ivana Marinkovića i Miljane Kulić zasenio je sva ostala dešavanja u rijaliti programu “Parovi”.
Ni prvo mesto Nenada Marinkovića Gastoza na tabeli, ni poseta Davida Dragojevića, nije bila bitna koliko seksualni čin ovo dvoje učesnika.
Međutim, tokom emisije “Jutarnja kafica sa Parovima” Nina Prlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja je te večeri ležala u krevet pored njih, rešila je kaže šta je čula:
“Prvo sam čula da ga ona moli za seks. Ali, moje mišljenje je da do njega nije došlo jer ja znam, još od pre, da je Ivan impotentan”, objasila je učesnica.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.