Nikolija Jovanović nezadovoljna svojom guzom, hoće zadnjicu a la Niki Minaž

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović nezadovoljna svojom guzom, hoće zadnjicu a la Niki Minaž

Nikolija i Niki




Nikolija Jovanović ćerka Vesne Zmijanac priznala je da bi volela da ima guzu kao svetska muzička zvezda Niki Minaž. Ona je izjavila u emisiji „Grand njuz“ da bi volela da joj se doda malo „mesa“ na guzu, prenosi Kurir.

Ja imam manjak, nemam višak. Kad bi moglo da se doda na jedno mesto, kao kod Niki Minaž, to bi bilo kul“, rekla je Nikolija.
Pevačica je pored toga izjavila i da joj brushalter smeta, pa ga obavezno u toku noći skida.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NIKOLIJA: Želim guzu kao Niki Minaž (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014

- Ja imam manjak, ne višak. Ovde kao Niki Minaž, kada bi moglo da se doda nešto, to bi bilo kul - rekla je pevačica..Pevačica Nikolija Jovanović rekla je da bi volela da ima zadnjicu kao američka reperka Niki Minaž. U razgovoru za emisiju “Grand news”, ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.