Nikola se pohvalio: Damu sumnjivog morala sam probao u Nemačkoj i na kraju nisam platio (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola se pohvalio: Damu sumnjivog morala sam probao u Nemačkoj i na kraju nisam platio (video)

Nikola Lakić ispričao je farmerima kakvo je bilo njegovo prvo iskustvo kada je probao damu sumnjivog morala.

“Hteli smo da probamo u Nemačkoj to. Išli smo od vrata do vrata. Pola sata košta 70 evra, a sat vremena 100. Na ulici su me šmekale neke dve cice i ja namerno obrnem novi krug, one mi priđu i šatro malo na engleskom i traži mi broj. Ja joj naravno dam. Drugar iz kluba mi je na treningu preveo šta mi je rekla i objasnio mi kako to funkcuioniše i onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smo zvali. Saznali smo gde je ta zgrada i ja sam otišao, ali nisam hteo da platim. Pokucao sam na vrata i ona me pustila unutra, ponudila me kafom i pićem, odradio sam posao, i naravno nisam platio, dobio sam k*rvu besplatno”, završio je Nikola.

Ostali farmeri su mu se smejali, ali on nije mario, je bio veoma ponosan na tu priču, naročito na činjenicu da je uslugu dobio besplatno.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.