Nikola Peković se oženio zbog opklade?

Izvor: Svet, 22.Jun.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Peković se oženio zbog opklade?

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković, oženio se proteklog vikenda osam godina starijom devojkom Valentinom Milinković. Međutim, prema poslednjim informacijama, par se navodno venčao zbog opklade.
Naime, Peković se sa svojim kumom Manetom dogovorio da obojica ove godine stanu na ludi kamen, prenosi “Kurir Stars”.
“Nikola mnogo voli život, kafane i žene. Zato su mnogi bili iznenađeni kada se po Crnoj Gori pročulo da se ženi, i to devojkom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je osam godina starija od njega. Najviše su bili u šoku oni koji su verovali da on nikad neće stati na ludi kamen jer je menjao devojke kao čarape. Međutim, oni ne znaju šta je zapravo pozadina njegove ženidbe s Valentinom”, kaže izvor.
Kako je dodao izvor, dogovor oko svadbe je pao, ni manje ni više, nego, tokom pijanke.
“Cela priča s Pekovićevom ženidbom počela je slučajno. Jedno veče Nikola i njegov kum Mane su sedeli u hotelu, pili celo veče i tako pijani se dogovorili da se do kraja ove godine obojica ožene. Koliko god pijani bili, obećali su da neće pogaziti reč. I jedan i drugi su obećanje ispunili. Mane se prvi oženio, a Peković je odmah posle njegove svadbe zaprosio Valentinu jer je ostala u drugom stanju”, završava izvor.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikola Peković se oženio zbog opklade?

Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2016

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković, oženio se proteklog vikenda osam godina starijom devojkom Valentinom Milinković. Međutim, prema poslednjim informacijama, par se navodno venčao zbog opklade...Naime, Peković se sa svojim kumom Manetom dogovorio da obojica ove godine stanu na ludi kamen, prenosi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.