Nikad se nismo posvađali, on nikome ništa nije loše nije uradio Janjuš otvorio dušu o pokojnom bratu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 16:06

"Nikad se nismo posvađali, on nikome ništa nije loše nije uradio" Janjuš otvorio dušu o pokojnom bratu

Do kraja života će nositi bol u srcu...

Marko Janjušević Janjuš je oko tri nedelje boravio u spoljnom svetu nakon što je njegov brat izvršio samoubistvo. Sinoć se vratio u "Elitu" i podelio je sa zadrugarima kakvu je porodičnu tragediju doživeo.

Sada se požalio svom cimeru Samiru Ramoviću na sve šta mu se desilo od kako je saznao da mu je najmlađi brat izvršio samoubistvo.

- Znaš koliko sam bio srećan kada se rodio. Voleo sam ga najviše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa srednjim i ne toliko, volimo se mi, ali Mihailo mi je bio sve. Braća se svađaju oko parčeta zemlje, a moja braća i ja nikada nismo jedno drugom rekli ružne leči. Ja sam došao u Beograd sa 17, on je tada krenuo u osnovnu školu, sve sam mu dao dok nisam dobio Krunu. Najteže mi je bilo kada su me pitali da li je istina da smo bili u svađi, to je takva laž bila - govorio je Janjuš.

- E moj brate svega ima, ljudi to ne znaju - rekao je Samir.

- On nikome ništa loše nije radio, imao je svoj život, živeo je sam, srećan i eto... Do kraja života mora da se živi sa tim - rekao je Janjuš.

Detaljanije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.