Nijedan pas u Srbiji ne živi kao ljubimac Milice Mitrović: Ovaj luksuzni aksesoar ne nose ni bogate devojčice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 18:46

Nijedan pas u Srbiji ne živi kao ljubimac Milice Mitrović: Ovaj luksuzni aksesoar ne nose ni bogate devojčice (FOTO)

Život "na visokoj šapi".

Supruga vlasnika televizije "Pink", Milica Mitrović ne štedi novac kada je u pitanju njen pas Lusi u pitanju.

Verni pratilac žene Željka Mitrovića na svim putovanjima često je obučen u brendiranu garderobu, neretko nosi i skupocene aksesoare, a sigurno je jedan od retkih ljubimaca koji na ušima ima minđuše.

Poznati bračni par trenutno se nalazi u Londonu, a sa njima je i Lusi, a Milica nije propustila priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da objavi set fotografija na društvenoj mreži Instagram iz aviona.

Na pomenutim slikama uglavnom je psić, kog je Mitrovićka obukla u džemperić, a celu odevnu kombinaciju upotpunila je minđušama od svarovskog kristala.

Interesanto je da mnogi roditelji ne stavljaju svojim kćerkama minđuše, ali Velika šefica je odlučila da njena kuca bude stilizovana za sve novce.

Podsetimo, u decembru prošle godine Milica je "svoje čedo" odvela u spa centar specijalizovan za kućne ljubimce u Monte Karlu.

Srbija Danas/Instagram/milica.mitrovic.pink

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.