Nije ništa imala, KUPILI smo joj svu GARDEROBU i obuću Saša Popović otkrio nepoznate detalje o Radi Manojlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 11:12

"Nije ništa imala, KUPILI smo joj svu GARDEROBU i obuću" Saša Popović otkrio nepoznate detalje o Radi Manojlović

Našli su joj se kao podrška kada joj je to bilo najpotrebnije.

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, otkrio je mnoge pevače na našoj javnoj sceni. Zaslužan je za karijere naših najvećih muzičkih zvezda.

Saša je sada otkrio nepoznate detalje iz odnosa sa Radom Manojlović. Ona se takmičila u "Zvezdama Granda" pre više od deset godina, a nakon finala je otišla kod Suzane Jovanović i Saše u kuću. Oni su joj mnogo pomogli u karijeri i kupili su joj mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << garderobe kada ona nije bila u mogućnosti da to sebi priušti.

- Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla - otkrio je Saša za "Skandal".

Podsetimo, pevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

Srbija Danas/Skandal/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.