Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 15:08

"NIJE IMALA NIŠTA, KUPILI SMO JOJ SVU GARDEROBU I OBUĆU" Saša Popović izneo nepoznate detalje o Radi Manojlović: "Bila je kod nas u kući"

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović zadužen je za karijere mnogi pevača, a jednom prilikom izneo je nepoznate detalje o pevačici Radi Manojlović, koja je bila u takmičenju pre više od 10 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nije ništa imala, KUPILI smo joj svu GARDEROBU i obuću" Saša Popović otkrio nepoznate detalje o Radi Manojlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 11:12

Našli su joj se kao podrška kada joj je to bilo najpotrebnije...Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, otkrio je mnoge pevače na našoj javnoj sceni. Zaslužan je za karijere naših najvećih muzičkih zvezda...Saša je sada otkrio nepoznate detalje iz odnosa sa Radom Manojlović. Ona se takmičila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.