Nije mu oprostila neverstvo: Pola Paton podnela papire za razvod od Robina Tika

Izvor: Svet, 09.Okt.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mu oprostila neverstvo: Pola Paton podnela papire za razvod od Robina Tika

Nazivao ju je svojom muzom i inspiracijom, ali je Pola Paton ipak rešila da i definitivno stavi tačku na svoj brak sa Robinom Tikom.
Popularni pevač i lepa glumica objavili su da su se rastali u februaru, nakon čega je on javno pokušao da je nagovori da se pomire. Čak je objavio album koji je nazvao “Pola”, a na kojem je mnoštvo pesama o oproštaju, ljubavi i pomirenju. Međutim, čini se da je sav njegov trud propao, pošto je Pola prošle nedelje podnela papire za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << razvod, u kojima je kao razlog navela nepomirljive razlike, te zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim sinom Džulijanom.
Slavni par upoznao se kada su imali 14 godina, a dve godine kasnije počeli su da se zabavljaju. Tokom prošle godine, u medijima su se neprestano pojavljivale glasine da Tik nije bio veran svojoj supruzi, koje su eksalirale kada je jedna članica njegovog tima izjavila da joj je pevač predložio seks. On je to demantovao, ali čini se da je sve to ostavilo traga na njihovom braku.
Autor kontroverznog hita “Blurred Lines” kasnije je indirektno priznao da je varao suprugu.
“Rekao sam svojoj ženi istinu. Zato me je ostavila”, izjavio je on, te priznao da se bori sa zavisnošću od alkohola i narkotika i da tokom promovisanja svog singla prošle godine nijednom nije bio trezan dok je davao intervjue.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.