Nije mogao da izdrži... Janjuš pokupio stvari i NAPUSTIO Elitu u pratnji obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 20:32

"Nije mogao da izdrži..." Janjuš pokupio stvari i NAPUSTIO "Elitu" u pratnji obezbeđenja

Izgleda da se obistinilo ono što je bivši košarkaš nekoliko puta naglasio prethodne večeri.

Marko Janjušević doživeo je pravo pomračenje sinoć tokom velikog sukoba sa Aneli Ahmić, posle kog je najavio da će samoinicijativno napustiti imanje u Šimanovcima. 

On nakon svih svađa koje je imao sa Aneli i burnom periodu nije više znao šta da uradi. Svi učesnici su ostali u šoku zbog njegove izjave o odustajanju.

- Ja ne lažem ni za šta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dobila si otkaz. Nisam rekao pred svima da sam sa ženom u braku da bih te zaštitio, sve si znala. Mi smo zajedno i u ljubavi a sada si ti ta preljubnica, baš kao i Stanija. Moja žena je za tebe institucija - rekao je Janjuš juče tokom jedne od rasprava Ahmićevoj.

Tokom celog današnjeg dana Marko je odbijao da izađe iz rehaba, i samo je ležao, bez komunikacije sa ukućanima.

Nakon svega, ono što je obećao svima u toku prethodne noći, izgleda se obistinilo. Takmičari "Elite" u razgovoru koji su imali u vešeraju otkrili su da je Janjušević napustio imanje u pratnji obezbeđenja.

- Rekla sam ja Maji još pre par dana da spusti loptu, jer je loše. Zamolila sam je da spusti loptu. Teške su uvrede pale između nas, njega boli i ono što je on meni rekao - rekla je Aneli.

- Nije ovo njemu prvi put. Ovako je bilo u trojci, četvorci - rekao je Đedović.

- Udario je Uroša, neoprostivo je to - rekli su takmičari.

Još uvek nije zvanično potvrđeno od strane produkcije da je Janjušević stvarno napustio projekat "Elita". Do tada, sve ostaje na spekulacijama.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.