Nije im palo lako Haris Džinović otkrio kako su SIN I ĆERKA reagovali na njegov RAZVOD sa Melinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 09:50

"Nije im palo lako" Haris Džinović otkrio kako su SIN I ĆERKA reagovali na njegov RAZVOD sa Melinom

Priznao je da je supruga njega napustila.

Vest o razvodu poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerke Meline Džinović, kao grom iz vedra neba iznenadila je čitavu javnost nedavno.

Haris je sada prvi put progovorio o o njihovom razvodu, a onda se osvrnuo i na to kako su njihova deca, Đina i Kan, reagovala na ovu situaciju.

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović i otkrio kako su njihova deca, ćerka Đina i sin Kan to podneli.

- Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo - istakao je Džinović, i otkrio kako gleda na to što je njegova ćerka veoma popularna na društvenim mrežama.

- Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kojem žive. Ja u to niti se želim mešati, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam - kaže pevač i otkriva čime se njegov sin bavi.

- On studira, voli finansije, lovu, ekonomiju... Odličan je student, čista desetka, videćemo šta će biti od njega - naveo je Haris Džinović za "Showbuzz".

Podsećanja radi, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli". Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

25. januara ove godine krenule su spekulacije da se par rastaje, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

- Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za domaće medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Srbija Danas/showbuzz.dnevnik.hr/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.