Nije bilo sjajno iskustvo! Aleksandra Mladenović OTKRILA kada je PRVI put imala S*KS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije bilo sjajno iskustvo!" Aleksandra Mladenović OTKRILA kada je PRVI put imala S*KS!

Otvoreno o svemu!

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović kaže da nema vremena da traži dečka zbog prevelikih obaveza koje ima. Ona kaže da i ako bi se zaista zaljubila ne bi imala ništa protiv da izdržava dečka.

 - Nemam problem sa tim. Mislim da su u vezi najvažniji razumevanje i ljubav, bez toga ne mogu da se prave kompromisi. U mnogim porodicama žena je glava kuće i donosi više novca - kaže Aleksandra.

Pevačica kaže da nikada ne bi žrtvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privatni život radi karijere.

- Uklopila bih karijeru i vezu, ali nikada ne bi dozvolila dečku da me ucenjuje i da traži da zapostavim posao - kaže ona.

 Pevačica je otkrila i kada je imala prvi seks.

- Prvi put sam se poljubila u osnovnoj školi, nije bilo neko sjajno iskustovo, a prvi seks mi se desio u srednoj školi i sećam se da je bilo lepo - kaže ona.

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.