Ni sat vremena nije sklopila ODMAH SKANDAL: Nakon ovog obraćanja Elica ušla u KLINČ - Na meti je

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 10:44

Ni sat vremena nije sklopila ODMAH SKANDAL: Nakon ovog obraćanja Elica ušla u KLINČ - Na meti je

Ako je sudeći prema sinoćnjem ulasku, nakon ovacija koje su prethodile svađi u prvim satima boravka u Beloj kući, biće ovo pun pogodak i razlog više da se prati Elita.

Prethodno veče u "Eliti" je bilo, pa malo je reći zanimljivo. Pored, sada već tradicionalne emisije koja se održava petkom, a reč je o "Pitanjima novinara", takođe se odigralo i vanredno ubacivanje o kojem smo već uveliko pisali. Sinoć su se ekipi pridružili Aleksa i Elica Erski.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Iako je dobrodošlica bila izvanredna, već je stigla da izbije i prva prepirka čiji je akter bila Elica, kada je Snežana Jovičić pecnula, a na šta su se nadovezale ostale ukućanke.

- Ovo ti je najgora moguća greška što si ušla sa mužem - rekla je Sneža.

- Ma pusti je vidiš da je njoj brak propao, pa misli da će i tebi. To joj je bila lažna ljubav - dobacivale su ostale takmičarke.

- Devojke ja znam da vas Dario nije hteo kad je bio sa mnom. Žao mi je - vikala je Sneža.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.