Nezaustavljiv: Čarls varao i Dajanu i Kamilu u isto vreme, sa trećom ženom!

Izvor: Prva.rs, 06.Jan.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaustavljiv: Čarls varao i Dajanu i Kamilu u isto vreme, sa trećom ženom!

Zbog iznošenja u javnost tih šokantnih informacija, Kamila je van sebe i oseća se poniženo, prenose strani mediji.
- Potpuno je izvan kontrole. Uvek je verovala da je ona bila ta koja je Čarlsa smirila. Delili su krevet godinama pre njegovog braka s Dajanom i nakon što se venčao s njom, tvrdi izvor.
Isti izvor kaže i da je Kamila bila potpuno zabezeknuta kad je čula za knjigu i Su.
- Kamila je poznata po tome da ne voli da skriva osećanja. Čim se susrela sa Čarlsom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ljutito mu je u glavu bacila figuricu koja joj se našla pod rukom i vikala da joj nije jasno kako je mogao da je vara i ponižava u javnosti. Čarls je pokušao da joj objasni da je bila reč samo o bliskom prijateljstvu, ali Kamila mu nije verovala ni reč, pa je tako besna šakama počela da ga udara po grudima. Bio je to i te kakav prizor, otkrio je izvor i dodao da je Kamila ljuta jer mu je toliko preljuba oprostila pa je mislila da su te priče iza njih.
- Avantura sa Su posebno je izluđuje. Spremna je da mu se osveti, tvrdi izvor.
Su, koja sada ima 67 godina, danas je suosnivačica kompanije "Crabtree & Evelyn". Prema biografiji koju je napisala Sali Bedel Smit, Su ne poriče da je njen odnos s Čarlsom bio romantičan.
- Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno, izjavila je.
A bili su toliko bliski da ju je Čarls upoznao sa svojom sestrom princezom Anom, zajedno su uživali u odlasku na izlete u njegovom Aston Martinu, a pratila ga je i na odmorima.
Izvor: Jutarnji
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.