Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nešto tako retko! 10 pokazatelja da ste potpuno seksualno sinhronizovani sa partnerom

1. Možete da komunicirate verbalno, ali i neverbalno

Osećate se poput dve duše u jednom telu. Možda znate tačno kakav prljavi razgovor voli ili možete da se pogledate, i bez komunikacije znate tačno što jedan od drugog u tom trenutku želite. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

2. Imate čvrsto poverenje jedno u drugo

Dobar seks i poverenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očigledni delovi – znate da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vaš partner ne boluje od polno prenosivih bolesti i da koristi zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti deo – onaj u kom se s njim osećate slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način naštetiti.

3. Ne bojite se da eksperimentišete

Upravo zbog tog poverenja imate savršenog partnera s kojim možete da isprobate nove stvari. Ne bojite se da pokušate, jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

Pročitajte i… Žene najviše zanima o čemu muškarci mašataju u krevetu. Odgovori su tu!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nešto tako retko! 10 pokazatelja da ste potpuno seksualno sinhronizovani sa partnerom

Izvor: Svet, 27.Jan.2017

Važno je znati kako, uprkos svoj važnosti seksualne hemije, ona neće stvoriti ni prekinuti ljubavnu vezu. Zato se nemojte preznojavati ako mislite da seks u vašoj vezi zahteva daleko više truda – to je obično jednostavno tako. Ipak, imati jednak libido, iako prava retkost, definitivno je šlag...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.