Nestašna manekenka: Policija izbacila Kejt Mos iz aviona!

Izvor: Svet, 07.Jun.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašna manekenka: Policija izbacila Kejt Mos iz aviona!

Kejt Mos boravila je u Bodrumu kako bi proslavila 50. rođendan svoje prijateljice Sejdi Frost, bivše supruge glumca Džuda Loua.
U povratku je manekenka napravila skandal u avionu, pa je na aerodromu Luton dočekala policija i pomogla osoblju da je izvede iz letelice.
Kejt nije uhapšena, već samo “izvedena uz policijsku pratnju”, i ne precizira se šta je tačno manekenka uradila.
Pozvani smo da pomognemo zbog putnice koja je ometala rad osoblja tokom leta iz Bodruma za Luton. Ona je izvedena iz aviona, ali protiv nje nije podignuta nikakva optužnica niti je uhapšena“, potvrdila je policija Bedfordšira.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestašna manekenka: Policija izbacila Kejt Mos iz aviona!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jun.2015

Kejt Mos boravila je u Bodrumu kako bi proslavila 50. rođendan svoje prijateljice Sejdi Frost, bivše supruge glumca Džuda Loua...U povratku je manekenka napravila skandal u avionu, pa je na aerodromu Luton dočekala policija i pomogla osoblju da je izvede iz letelice...Kejt nije uhapšena, već samo...

Nastavak na Scandal.rs...

Manekenka maltretirala putnike, pa izbačena iz aviona

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Jun.2015, 20:03

Prošlo je mnogo vremena od kada je Kejt Mos dospela u novine zbog loših stvari koje radi. Međutim, eto nje sa “nestašlukom” iz aviona. Foto: Guliver/Getty Images Naime, slavna plavuša je maltretirala putnike u avionu, svađala se i vređala ih, pa ju je policija izvela iz letelice. Sve se dogodilo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.